Bine aţi venit!

„Vacuitatea actului de a scrie: speculeaz-o în ceea ce te priveşte. Cum pot înfrunta lumea pe care n-am creat-o eu altminteri decât rescriind-o conform unui act  capabil să săvârşească adevărul fictiv construindu-l din imaginări convingătoare la dimensiuni şi repere inventate de mine ca personaje din apartamente şi baruri intrând în relaţii coagulând situaţii nesatisfăcătoare. De parcă ai trăi într-o noapte continuă – muşcătoare şi-ncinsă neliniştindu-te până ţipi înăuntru-ţi dezlănţuindu-ţi scrisul ca să trăieşti – eşti. Tu nu exişti în absenţa scrisului tău – dacă nu scrii dispari.”

                                                                                                                                      Adrian Georgescu

 

Adrian GeorgescuAcest site este dedicat scriitorului Adrian Georgescu.

Puteţi găsi aici informaţii despre cariera sa de scriitor, cărţile publicate până în rezent, referinţe critice, data şi locul următoarelor lansări.

De asemenea, găsiţi aici informaţii despre cum puteţi procura cărţile scriitorului.

Printr-un acord încheiat cu Editura Sieben Publishing, cărţile lui Adrian Georgescu sunt distribuite gratuit, fapt pentru care ele nu se găsesc în librăriile din ţară. Ele pot fi procurate  prin comandă online, urmând a fi expediate la adresa menţionată de doritor.

2 gânduri despre „Bine aţi venit!”

  1. Ma bucur extrem de mult pentru aceasta reusita a ta in domeniul comunicarii. Ai tot dreptul sa fii cunoscut si pretuit la adevaratul nivel al originalitatii exprimarii tale sia profunzimii abordarilor literare si filozofice pe care le realizezi.
    Sa fie intr-un ceas bun!
    Doamne ajuta!
    Cu drag Dan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s